Fanita Facebookissa Tilaa uutissyöte
hibaby

LOPPUVUODEN 2018 TAPAHTUMAT

Vuosi 2018 lähenee loppuaan vauhdikkaasti, joulu lähestyy ja kohta ollaan taas jo tammikuussa.

Tänä vuonna on kuitenkin vielä useampikin syy, jolloin kannattaa keskustaan ja kaupoille suunnata.

Black Friday ostospäivät TO-SU 22.-25.11. Perjantaina 23.11 on virallinen Black Friday, jolloin useat liikkeet ovat klo 18 saakka auki. Kannattaa huikeiden alennusten perässä ehdottomasti shoppailukierros käydä pyörähtämässä ostospäivien aikaan.

Sunnuntaina 25.11 on koko kaupungin yhteinen Joulukauden avaus Kauppatorilla klo 13 alkaen. Useat keskustan kaupat ovat auki, torilla ohjelmaa ja Joulupukki saapuu junalla Pieksämäkeläisten iloksi. Kax-tavaratalon aulassa on mahdollisuus herkutella SPR:n joulupuurolla. Joulukauden avaus huipentuu ilotulitukseen kaupungintalon rannassa ilotulitukseen klo 17.30.

Keskiviikkona 12.12 on Joulukuhinat. Kuhinat on hyvä ilta lähteä ajan kanssa joululahjaostoksille, koska useat liikkeet ovat avoinna klo 20 saakka.

 

Tulkaahan mukaan loppuvuoden tapahtumiin ja shoppailemaan oman kaupungin liikkeisiin! 

Kommentointi ei käytössä.